Racefietsen van Bianchi

Bianchi Sprint

Deze carbon racefiets is allround en comfortabel. Afmontage: Shimano 105 11-speed onderdelen met de versnellingen 50-34 voor en 11-32 achter. En met schijfremmen. Een frame waarmee iedere fietser goed overweg kan zodat je optimaal kunt genieten van je fietsdagen.

Van tevoren zetten we de fiets op jouw maat en zorgen we ervoor dat aan al jouw wensen voldaan is. We zetten er de juiste stuurpen op, het juiste type pedalen en zadel (dames- of herenzadel) en de hoogte van het stuur en zadel is altijd custom made. Weet je jouw maten niet vooraf dan is dat geen probleem, want onze mecanicien is ook professioneel bikefitter.

Elke fiets heeft een reparatieset, 2 bidons, een mini pomp, eventueel een helm en een slotje.

Elke groep krijgt ook een gebruiksvriendelijke fietsnavigatie met jouw routes erop.

* Let op, in 2021 hebben we een mix van fietsen met schijfremmen en velgremmen ivm schaarste in de fietsaanbod bij Bianchi

Bianchi Aria

De nieuwe Bianchi Aria met schijfremmen. Een echte racer met een licht en stijf carbon frame. Afmontage: Shimano Ultegra 11-speed met de versnellingen 50-34 voor en 11-32 achter. Dit model Bianchi hebben we vanaf 2019 in de collectie. Het race-frame in combinatie met de schijfremmen zorgt voor snelheid en controle.

Je kunt in onze boekingsformulieren de optie “Sprint ruilen voor een Aria” aanklikken en dan zie je wat de extra prijs wordt voor deze fiets.

* Let op, in 2021 hebben we een mix van fietsen met schijfremmen en velgremmen ivm schaarste in de fietsaanbod bij Bianchi