Over Fietsen in Girona

Paul Kneppers & Celeste Ledesma

Paul en Celeste wonen sinds 2006 in Spanje en hebben beide een passie voor fietsen, Girona en Spanje. Onze ambitie met ons bedrijf: onvergetelijke fietsvakanties organiseren vanuit het prachtige Girona.

We hebben beiden door heel Spanje gereisd en ook op veel plekken gewoond. Paul als profwielrenner en Celeste als arts. In 2013 hebben we eindelijk onze droom waar kunnen maken met het opzetten van onze reisorganisatie.

Kom bij ons langs in Girona en je zult ervaren waarom dit voor ons het fietsparadijs van Spanje is.

Eerst eens overleggen over een reis? Neem gerust contact met ons.

Girona en omgeving

Ontdek met Fietsen in Girona waarom dit het fietsparadijs van Spanje wordt genoemd!

Groene landschappen, middeleeuwse dorpjes en de prachtige Costa Brava. Ieder deel van de provincie brengt je in een totaal andere sfeer. Met onze routes geven we je een complete ervaring van Girona en omgeving.

Beroemde musea, nationale parken en schilderachtige vissersdorpjes. Dit is allemaal per fiets te bereiken via fietspaden en verkeersluwe wegen.

Onze routes beginnen en eindigen altijd in Girona – het kleine Barcelona. Het is een sfeervolle stad met een historisch en knus centrum, waar je heerlijk kunt dwalen door de smalle straatjes. Ontdek verborgen pleinen en geniet van de terrassen en goede restaurants.

Meer weten over de stad Girona? Neem dan een kijkje op het blog van ‘Travelwriter’ Aniek – en lees meer over Girona en onze routes.