Over Fietsen in Girona

Met Fietsen In Girona organiseren we fietsvakanties in de provincie Girona – Spanje. Wat onze reisorganisatie typeert is de persoonlijke benadering richting onze gasten.

Paul Kneppers & Celeste Ledesma

Paul en Celeste wonen sinds 2006 in Spanje en hebben beide een passie voor fietsen, Girona en Spanje. Onze ambitie met Fietsen in Girona: onvergetelijke fietsvakanties organiseren vanuit het prachtige Girona.

We hebben beide door heel Spanje gereisd en ook op veel plekken gewoond. Paul als profwielrenner en Celeste als arts. In 2011 hebben we eindelijk onze droom waar kunnen maken met het opzetten van onze reisorganisatie.

Kom langs bij ons in Girona en je zult ervaren waarom voor ons dit het fietsparadijs van Spanje is.

Girona en omgeving

Ontdek met Fietsen in Girona waarom dit het fietsparadijs van Spanje wordt genoemd!

Groene landschappen, middeleeuwse dorpjes en de prachtige Costa Brava. Ieder deel van onze provincie brengt je in een totaal andere sfeer. Met onze routes geven we je een complete ervaring van Girona en omgeving.

Beroemde musea, nationale parken en schilderachtige vissersdorpjes. Alles te befietsen via verkeersvrije wegen en fietspaden.

Onze routes beginnen en eindigen altijd in Girona – het kleine Barcelona. Het is een sfeervolle stad met een historisch en knus centrum. Hier kun je heerlijk verdwalen in de smalle straatjes, pleinen ontdekken en genieten van terrassen en restaurants.