Mountainbiken in Girona

Mountainbiken in Girona

Girona is vooral bekend onder wielrenners, maar heeft ook MTB’ers alles te bieden. Een gevarieerd landschap van brede paden, single-tracks en uitdagende klimmen. Wij zorgen met Campo Bicicleta voor een complete mountainbike ervaring.

Wil je graag zelf op pad? Dan verzorgen we een route-boek, informatie over de stad en het gebied en ga je op pad met onze gps-routes.

Kom je met een vriendenclub, fietsclub of wielerploeg? Dan maken we een programma met optioneel een privé-gids of trainer.

Een fietsreis naar Girona en omgeving is speciaal, vooral door het karakter van de stad en de natuur eromheen. Met onze kennis van het gebied zorgen we dat iedere fietser alles uit zijn verblijf in Girona kan halen.

Bekijk ook onze thema-weken: Girona MTB-Challenge & MTB week in Girona op de website van Campo Bicicleta.

  • We huurden 4 mtb-bikes en verbleven in een appartementje in het centrum van Girona. De fietsen stonden klaar – afgesteld op onze maten – in het appartement bij onze aankomst. De eerste dag kregen we een mini mtb-clinic en vervolgens trokken we samen met de gids het mtb-gebied in. De begeleiding was top!

    Anouk april, 2019