Mountainbiken in Girona

Mountainbiken in Girona

Girona is ook voor MTB’ers een waar fietsparadijs. Met Campo Bicicleta laten we je graag het gebied rond Girona ontdekken op de mountainbike. In de toekomst zullen we ook etappes in de provincie aanbieden, maar voor nu willen we graag eerst met jullie vanuit de stad Girona alle mooie single tracks verkennen want je hebt ontzettend veel MTB routes vanuit de stad. Van makkelijke tracks voor de beginners tot de meest technische (downhill) tracks en alles daar tussen in.

Wil je samen met jouw eigen groep of club fietsen? Dan maken we een programma voor jullie en fietst onze mountainbike gids met je mee. Kom je in je eentje of met een klein groepje dan kun je altijd wel bij een groepje aansluiten.

We verhuren ook mountainbikes, namelijk de Bianchi Grizzly 29.2.

Girona en omgeving maken een fietsreis uniek. We delen graag de kennis die wij van het gebied hebben met jou, zodat je optimaal kunt genieten van het fietsen.

Voor onze mountainbike vakanties verwijzen we je naar de website Campo Bicicleta. Ook organiseren we twee thema weken die ideaal zijn is als je wilt aansluiten bij een groep: Girona MTB-Challenge & MTB week in Girona.

  • We huurden 4 mtb-bikes en verbleven in een appartementje in het centrum van Girona. De fietsen stonden klaar – afgesteld op onze maten – in het appartement bij onze aankomst. De eerste dag kregen we een mini mtb-clinic en vervolgens trokken we samen met de gids het mtb-gebied in. De begeleiding was top!

    Anouk april, 2019