Hotels

Over de hotels

Alle locaties die we met Fietsen in Girona hebben gekozen ademenen de sfeer die wij willen overbrengen met onze fietsreizen. Het zijn stuk voor stuk fietsvriendelijke logementen met veel sfeer. Drie punten kenmerken de verblijfplaatsen:

  • Gastvrij
  • Fietsvriendelijk
  • Goede locatie op de route
  • Een goed ontbijt
  • Een veilige plek voor de fietsen

Afgezien van ons vaste hotel in Girona zijn alle hotels goede 3 sterren hotels. Alleen wanneer je in het hoogseizoen een fietsreis boekt waarbij je een nacht in L´Escala verblijft hebben we een 4 sterren hotel (omdat ons standaard hotel in die periode alleen volledige weken aanbieden). En het hotel in Girona zelf is een 2 sterrenhotel, omdat dit het hotel is waar wij zelf als bedrijf in zitten.

Overigens kun je ons altijd naar de mogelijkheid vragen voor een luxer verblijf, want daar hebben we ook opties voor.

Meer weten over de plekken waar je verblijft onderweg? Neem dan contact met ons op.

De ligging van de hotels

Onze hotels zijn gelegen op bijzondere locaties.  Je verblijft direct aan de Costa Brava, in het hart van de stad Figueres, op wandelafstand van het meer van Banyoles of met uitzicht op de vulkanen rond Olot. En in Girona loop je vanuit het hotel direct de oude historische stad in.

Na een lange dag op de fiets wil je op een bijzondere plek nagenieten van de tocht die je hebt gemaakt. En, ook na de fietsdag is het genieten met de keuze aan goede restaurants, schilderachtige baaien en gezellige terrassen die je omringen in de omgeving.

Inspiratie opdoen? Alvast door welke omgeving je straks fietst? De video brengt je alvast in de stemming.