ROCAS GIRONA TOUR

Mountainbiken in Girona

Girona is ook voor MTB’ers een waar fietsparadijs. Met Campo Bicicleta laten we je graag het gebied rond Girona ontdekken op de mountainbike. In de toekomst zullen we ook etappes in de provincie aanbieden, maar voor nu willen we graag eerst met jullie vanuit de stad Girona alle mooie single tracks verkennen want je hebt ontzettend veel MTB routes vanuit de stad. Van makkelijke tracks voor de beginners tot de meest technische (downhill) tracks en alles daar tussen in.

Met onze kennis van het gebied en ervaring in het organiseren van fietsreizen zorgen we dat iedere fietser alles uit zijn/haar verblijf in Girona kan halen. Wij maken een custom made route pakket dat aansluit op jouw wensen. Voor een extra prijs fietst onze MTB gids Paul met jou mee. Hij kent alle MTB tracks van Girona op zijn duimpje.

Één keer per jaar organiseren we een mountainbike week rondom het 3 daagse evenement Girona MTB challenge, lees hier meer over op de website van Campo Bicicleta (onze afdeling voor trainingen en wedstrijden).

Prijzen per persoon:

  3 nachten 4 nachten 5 nachten 6 nachten 7 nachten
1 persoon (solo reizend) € 540 € 775 € 975 € 1160 € 1340
2 personen en meer € 450 € 570 € 700 € 800 € 900

Wat is inbegrepen?

  • Verblijf en ontbijt in het comfortabele en fietsvriendelijke 4 sterren hotel Ultonia, gelegen in het centrum van Girona. Voor 1 persoon een single room. Voor 2, 4 en 6 personen een double room en voor 3 en 5 personen een triple room. Vermeld eventueel in het reserveringsformulier als je graag anders verblijft.
  • Transport tussen het vliegveld en de accommodatie.
  • Bianchi Grizzly 29.2 of Bianchi Magma mountainibike
  • Routes afgestemd op jouw wens/niveau/doel. In combinatie met informatie over de stad en omgeving.
  • Een leen-Garmin (fiets GPS) met routes
  • Een welkom in Girona: bike-fit, uitleg over de routes & persoonlijke info.

Voor extra opties ga je naar het reservering formulier hieronder.

  • We huurden 4 mtb-bikes en verbleven in een appartementje in het centrum van Girona. De fietsen stonden klaar – afgesteld op onze maten – in het appartement bij onze aankomst. De eerste dag kregen we een mini mtb-clinic en vervolgens trokken we samen met de gids het mtb-gebied in. De begeleiding was top!

    Anouk april, 2019

Reserveren

Extra opties