CASA GIRONA TOUR

Elke dag starten en finishen in wielerstad Girona

Wielrennen vanuit de stad Girona is uniek. Girona behoort tot één van de mooiste stadjes van Spanje en de route-opties vanuit de stad zijn ongekend. De diversiteit aan landschappen zorgt ervoor dat je allerlei type beklimmingen hebt en zelfs vlak kunt fietsen. Daarom dan ook dit pakket, waarbij je tijdens je hele wielrenvakantie in de stad Girona verblijft.

Met onze kennis van het gebied en ervaring in het organiseren van fietsreizen zorgen we dat iedere fietser alles uit zijn/haar verblijf in Girona kan halen. Wij maken een custom made routepakket dat aansluit op jouw wensen. Voor een extra prijs fietst ex professioneel wielrenner Paul Kneppers met jou mee. Hij woont inmiddels meer dan 10 jaar in Girona en kent alle wegen, beklimmingen, terrasjes, bezienswaardigheden van de provincie.

Ben je geïnteresseerd om aan te sluiten een gezamenlijke wielerweek, neem dan een kijkje op onze andere website Campo Bicicleta.

Prijzen per persoon:

  3 nachten 4 nachten 5 nachten 6 nachten 7 nachten
1 persoon (solo reizend) € 540 € 775 € 975 € 1160 € 1340
2 personen en meer € 450 € 570 € 700 € 800 € 900

Wat is inbegrepen?

  • Verblijf en ontbijt in een comfortabel en fietsvriendelijk hotel in het centrum van Girona. Bij een oneven aantal deelnemers worden soms triple rooms gebruikt.
  • Transport tussen het vliegveld van Girona en de accommodatie
  • Bianchi Sprint racefiets (wordt op maat afgesteld)
  • Routes afgestemd op jouw/jullie wensen en niveau
  • Informatie over de stad en omgeving.
  • Een leen-Garmin (fiets GPS) met de routes
  • Een welkom in Girona met uitleg en informatie

Voor extra opties ga je naar het reservering formulier hieronder.

Reserveren

Extra opties