Trekkingfietsen van Bianchi

Bianchi trekkingfiets

Onze Bianchi fietsen zijn uitgerust voor het landschap van Girona. Onze fietstochten gaan 50% over onverharde (goed onderhouden) paden en 50% over verharde wegen.

De Bianchi mountainbikes die we hebben omgebouwd tot trekkingfietsen zijn ideaal voor deze ondergronden. Ze geven je comfort en veel zekerheid tijdens de tocht. We adviseren niet onze tochten te doen op normale trekkingfietsen met dunnere banden zonder profiel.

Onze service is inclusief het op maat zetten van de fiets. De fietsen zijn uitgerust met fietsnavigatie (Garmin), 2 bidons, mini-pomp en reparatieset. Ook kun je bij ons een helm lenen.

Bianchi e-bike

Naast onze trekkingfietsen van Bianchi hebben we ook e-bikes in de collectie – het model T-Tronik. Net als onze standaard fietsen zijn het mountainbikes die we omgebouwd hebben tot trekkingfietsen. De e-bikes hebben een Shimano aangedreven middenmotor. De accu en motor zitten midden op het frame, wat zorgt voor meer stabiliteit tijdens het fietsen. De accu gaat in eco-stand 6 tot 8 uur mee.

Ook hebben we enkele extra Riverside E-trekking-bikes in de collectie.

Kinderen

Onze routes zijn geschikt voor het hele gezin. Daarom hebben we ook fietsen/ kinderkar voor alle leeftijd kinderen en baby’s.

0 – 4 jaar De Thule kinderkar (met eventueel een babyzitje)
4 – 6 jaar 16″ kinder mountainbike met de FollowMe Tandem
(makkelijk aan en af te koppelen van de fiets van de ouder)
6 – 8 jaar 20″ kinder mountainbike (optioneel met de FollowMe Tandem)
8 – 12 jaar 24″ kinder mountainbike

Mocht je zelf je bagage willen meenemen, dan krijg je onze bagage-kar, de “M-Wave Single 40” mee, waarbij je comfortabel tot 27 kg aan bagage kunt meenemen.